Indlæser Begivenheder

« Alle

  • Dette arrangement er afholdt. Du kan se kommende arrangementer her, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med på Facebook

Læserne møder forfatterne

18. maj | 9:30 - 17:00

400 kr.
Susanne Brøgger

Suzanne Brøgger og Dy Plambeck gæster Liselund

 

Du inviteres til en poetisk dag fuld af sang, oplæsning, samtaler i øjenhøjde og dialog-vandringer i parken. 

Vært: Helle Solvang

 Lørdag den 18. maj 2019 kl. 9.30 – 17.00 

Liselund Møde- og Kursussted, Slotsalleen 44, Slagelse

På dette 1-dags-seminar på det historiske Liselund kan du møde forfatterne Suzanne Brøgger og Dy Plambeck og dele dine læseoplevelser med andre. Deltagerne kommer helt tæt på forfatterne og på de andre læsere til fælles inspiration. Helle Solvang er vært og vil lede os igennem dagen med sang og samtaler, der giver os lejlighed til at fordybe os i poesien, sproget og temaerne, som springer af litteraturen. Den fine sanger Sara Grabow vil akkompagnere fællessangene og synge uddrag fra sin kommende udgivelse med tekster af Rainer Maria Rilke. 

Suzanne Brøgger - forfatter

Susanne Brøgger

Suzanne Brøggers forfatterskab tog fart i 70’erne med ‘Fri os fra Kærligheden’ og ‘Cremefraice’. Forrige år udkom ‘Koral’, hvor hun ser sit liv og kærligheden i et nyt lys. I ‘Norsk Omelet’ fra 2018 causerer hun over norsk mentalitet og kultur. Hun har altid sunget og er optaget af blues, ballader og sanglege. Hun har selv  skrevet flere sange.

Dy Plambeck - forfatter. 

Dy Plambeck

Dy Plambeck er forfatter og digter, uddannet fra Forfatterskolen 2004 og er en af sin generations mest originale og talentfulde forfattere. Hun debuterede i 2005 med ‘Buresø-fortællinger’ og har siden udgivet romanerne ‘Texas Rose’, ‘Gudfar’ og ‘Mikael’ på Gyldendal. Til foråret er hun aktuel med “Til min søster” Hun er en ivrig debattør, har skrevet salmetekster og er medlem af redaktionen bag den 19. udgave af højskolesangbogen.

Sara Grabow - sanger

Sara Grabow er sanger og sangskriver med stor forkærlighed for den danske sangskat. Hun har et stærkt nærvær i sin formidling og har modsat mange andre kunstnere valgt at optræde uden forstærkning for i stedet at udforske lydhørheden samt overtonerne og klangen i rummet. Hun har udviklet ‘Lydvandringer’, medvirket i flere teater-koncerter og udgivet en række albums, bl.a. ‘Linedanser’ (2012) med sange af faren Sebastian og ‘Enerum’ (2017).

Helle Solvang - vært

Helle Solvang

Helle Solvang bestyrer P2-programmet ‘Vis mig din sang, skat!’ og er stifter af sangfællesskabet ‘Syngesalonen’. Hun har været tilknyttet DR Kultur igennem 20 år bl.a. som tilrettelægger og vært på P2s Amadeus samt P1-programmerne ‘Sproglaboratoriet’ og ‘DR Romanprisen’. Senest har hun produceret film for Karen Blixen Museet.

2019-05-08 Liselund_Forfatter

Hvad skal der ske? 

Helle Solvang leder deltagerne igennem dagen med sang, interviews og dialoger i plenum, i mindre grupper og to og to på en måde, så alle bliver engageret og involveret.

Forfatterne vil desuden læse op undervejs. Kendskab til de nævnte værker er en fordel, men ikke en forudsætning for at deltage, da tematikkerne vi kredser omkring er almenmenneskelige.

Nogle af de nære dialoger deltagerne imellem vil foregå i Liselunds smukke romantiske park-anlæg, så medbring gerne ekstra trøje, hat som kan skærme for solen eller paraply i fald det skulle regne.

Liselund køkken er velrenommeret og kokken glæder sig til at servere en indbydende morgenbuffet og en overdådig frokost, som kan indtages i parken, hvis vejret er godt.

Program

09:30 Ankomst, registrering og morgenbuffet
10:00 Velkomst og fællessang
10:15 Forfatteroplæsninger, interviews og samtaler.
12:00 Sara Grabow synger
12.15 Frokost
13:00 Kom helt tæt på forfatteren I
13.30 Kom helt tæt på forfatteren II
14:00 Kaffe/the med kage og fællessang
15:00 Kom helt tæt på forfatteren III
16:30 Fælles afrunding
17:00 Tak for i dag

Hent program som PDF

Praktisk information

 Pris: 400,- (fuld forplejning og alle foredrag)  Tilmelding via www.billet.dk

Evt. ankomst med overnatning fredag aften.  Enkeltværelse koster 505, –

 

Programmet opdateres løbende på Liselunds hjemmeside www.liselund.dk

Kurset gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond (De generelle midler) 

 

Detaljer

Dato:
18. maj
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
400 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Liselund
Slotsalleen 44
Slagelse,4200Danmark
Telefon:
58523120
Hjemmeside:
www.liselund.dk