Indlæser Begivenheder

« Alle

  • Dette arrangement er afholdt. Du kan se kommende arrangementer her, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med på Facebook

Lars Th. Bjørn – Billedfortælling om B.S. Ingemann

19/03/2019 | 19:30 - 22:00

 

Foto: Daniel Rye

Guldalderaften om B. S. Ingemann

Liselund har fået fornøjelsen af, at lægge hus til højskolelærer Lars Thorkild Bjørns sidste billedfortælling om B.S.Ingemann liv.

Derfor inviterer vi alle interesserede til billedfortælling og kaffebord.

Gennem en menneskealder har tidligere højskolelærer Lars Thorkild Bjørn rejst landet rundt med sin romantiske billedfortælling om B. S. Ingemann, men nu er det slut. Han går på pension. Det er blevet til 352 forestillinger, der er set af knap 24.000 publikummer.

Forestillingen blev første gang vist i Sorø kirke i forbindelse med Ingemanns 200-årsdag og sidste forestilling bliver i Slagelse, hvor Ingemann gik i skole, blev konfirmeret og levede i sine drengeår.

I helaftenforestillingen vil man opleve Ingemanns liv i billeder, sang og levende fortælling lige fra barndommen i Torkilstrup præstegård, skoleårene i Slagelse og studietiden i København. Vi følger Ingemann på den store udenlandsrejse til Italien og møde ham som den folkekære digter fra Sorø i debat med vennen Grundtvig. Når Ingemann sad og skrev sine morgen- og aftensange, malede hans kone Lucie altertavler til omegnens kirker.

Ingemanns tekster er indspillet af Grethe Kaasgaard, Michael Kammer og Maria Stenz – og der bliver rig mulighed for at synge med på de kendte sange og salmer

 

Pris for billedfortælling og kaffe 100 kr. 

Ingen tilmelding. 

Detaljer

Dato:
19/03/2019
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,