Sangeftermiddag med Niels Henriksen

‘Sange omkring Genforeningen 1920’

UDSOLGT!

 

Liselund er med til at markere et-hundredeåret for Sønderjyllands genforening med kongeriget Danmark i 1920 ved en sangeftermiddag, Tidligere direktør i den store folkelige forening GRÆNSEFORENINGEN, Niels Henriksen fra Sorø, vil lede os igennem sange, som knytter sig direkte til Genforeningen, men også præsentere landsdelen, Sønderjylland, som blev indlemmet i Danmark for netop hundrede år siden.

 

Niels Henriksen er selv sønderjyde og blev fra Sydslesvig som stor dreng sendt til Sorø, hvor han kom på Akademiet, og hvor han sidenhen er blevet hængende. I sit otium holder han en del foredrag, fortrinsvis her på Sjælland og alle med sønderjyske emner af forskellig art – og er desuden jævnlig rejseleder ved ture til både Nordslesvig, nord for grænsen og Sydslesvig, syd for grænsen. I en del år var han formand for den lokale ”Grænseforeningen i Sorø”, hvis fokus netop er rettet mod den del af Slesvig, som ikke blev ”genforenet” i 1920: nemlig Sydslesvig.

 

Vi forsøger at efterleve alle myndighedsanbefalinger, så alle kan deltage trygt. Derfor må vi bede om forhåndstilmelding via nedenstående formular.

Begrænset deltagerantal.

 

Det koster som sædvanligt 3o kr. at deltage.

Der serveres kaffe/the og vand

 


 

22. nov. 2020 Kl. 14:00
22. nov. 2020 Kl. 16:00

Andre begivenheder