Grundlovsmøde 5. juni

Sorø Drenge- og Mandskor giver koncert ved Grundlovsmødet på Liselund
Sorø Drenge- og Mandskor

Kom til Grundlovsmøde søndag den 5. juni kl. 14.30 i Liselunds flotte park.

Årets grundlovstaler er journalist og forfatter Karen Lumholt.

Efter talen er der korkoncert med Sorø Drengekor.

Kaffe/the m. kage.

Entre: 50 kr

Karen Lumholt

Karen Lumholt er tidligere direktør for tænketanken Cura, medstifter af Familiepolitisk Netværk, Landdistriktspolitisk Netværk og Forum for Konstruktiv Journalistik og har et bredt engagement i samfundsdebatten.

Hun er skarp kritiker af såvel “for meget stat” som “for meget marked” og mener, at den folkelige fornuft må erobre samfundet tilbage. Karen Lumholt er uddannet lærer og journalist, tidligere bl.a. i DR, nu primært forfatter og foredragsholder. Hun er medforfatter til bøgerne “Børn skal da arbejde”, “Håndbogen for forældre til skolebørn”, “Det relationelle menneske” og “Det personlige samfund” samt forfatter til bøgerne “Historier der flytter mennesker” og “Fra biks til business – når kvinder tænker vækst”.

Hun underviser tillige i journalistik og kommunikation.

Journalist og forfatter Karen Lumholt er grundlovstaler ved Grundlovsmødet på Liselund
Journalist og forfatter Karen Lumholt

 

Sorø Drengekor

Sorø Drenge- og Mandskor er grundlagt i 2012 og fungerer som kirkekor ved Sorø Klosterkirke, samt ved koncerter og rejser til udlandet. Koret består af ca. 45 sangere fra 9 år og opefter, har som mål at udbrede kendskabet til klassisk musik og sang og give drengene et musikalsk fundament at gro på.

Korets dagligdag er travl med prøver og gudstjenester, som de varetager sammen med dirigent Merethe Køhl Hansen, akkompagnatør Ole Worm og sangpædagog Louise Pape. Koret synger ca. 10 koncerter årligt og har i år været i Paris på koncertrejse.

Ved grundlovsdagsarrangementet vil programmet byde på en buket af kendte danske sange og salmer.

Ved koncerten medvirker dirigent Merethe Køhl Hansen.