Skriv eller fortæl dine livserindringer

Skriv eller fortæl dine livserindringer

Vil du gerne blive bedre til at fortælle?


Hvordan fortæller man en god historie? Hvordan ved man om det er en god historie? Og hvordan får man folk til at lytte efter? Går du rundt med en fortæller i maven, men mangler det sidste skub for at komme i gang? Og har du lyst til at komme en uge på højskole? Så er dette kursus noget for dig.


På kurset Fortæl dine Livserindringer kan du blive klogere på alt dette og tillige få hjælp til at få netop din livshistorie formidlet som en stærk fortælling.


På kurset bliver du:

Målet er, at du efter kurset kan fortælle din livshistorie, så den er interessant at lytte til, uanset hvor og hvordan du måtte have lyst til det. Det kunne f.eks. være at indspille en podcast.


Opdag hemmeligheden ved en fængende formidling af dine livserindringer. Vi har alle erindringer fra vores korte eller lange liv, som vi kan have lyst til at samle, ordne og lade komme til udtryk i en skriftlig form eller som en mundtlig fortælling (f.eks. podcast), og hvor vi gør historien interessant både at læse og lytte til.

Du vælger dig ind på et af holdene Erindringsskrivning eller Mundtlig livsfortælling. I undervisningen får du både inspiration til at udvælge livsbegivenhederne og til at udtrykke dig nuanceret, og værktøjer og praktisk hjælp til at komme videre – i skriveværkstedet såvel som i fortælleværkstedet.

Der er hver dag fælles morgensamlinger, midt i ugen tager vi sammen på en halvdags inspirationstur og to aftener har vi foredrag af de to undervisere, med eksempler fra deres eget litterære arbejde. Du får kyndig undervisning og vejledning af radiovært Margaret Lindhardt og forfatter Ida-Marie Rendtorff.

18. jul. 2021 Kl. 16:00
24. jul. 2021 Kl. 09:30

Hent program Lignende kurser