Dessert til fest på Liselund Møde- og Kursussted
Klik for flere billeder fra køkkenet

Forslagene er ment som inspiration. Vi sammensætter naturligvis menuen helt efter jeres ønsker.

Forret

Alle forretter anrettes og serveres på tallerken

– vælg én af nedenstående forslag

  1. Grillet rød tun anrettet på en bund af garvet rød tun. Serveret med vinaigrette, salat samt lækkert sprødristet brød.
  2. Tomat fersken suppe med en lille lækker salat at iset grønt og store roset rejer. Serveret med hjemmebagt kartoffel- hvidløgsbrød.
  3. Cremet hummerbisque serveret med kammuslinger, jomfruhummerhaler med skovsyre og dildkiks.
  4. Svampeterrine med jordskokkepuré. Serveret med ristede kantareller og sprød Skagenskinke toppet med friske krydderurter. Hertil hjemmebagt brød.
  5. Safranglaseret kartoffeltern med iset fennikel og kørvelsalat drysset med rogn fra årstidens fisk.
  6. Hjemmerøget torsk anrettet på en bund af ærtecreme med karamelliseret brunet mandelsmør. Serveret med hjemmebagt brød.

Hovedret

Hovedretten serveres som en lækker buffet – mod ekstra tillæg kan tallerkenservering arrangeres

– vælg én af nedenstående forslag

  1. Oksefilet vendt med persille, citron og hvidløg. Serveret med grillede grøntsager, spinatsalat med frugt og kerner. Dertil små stegte kartofler og skysauce.
  2. Helstegt oksetyndsteg. Serveret med porre svøbt i Skagenskinke anrettet på en bund af majs, løg og kantareller. Dertil syrlig tomatsalat, grove håndskårne kartoffelfritter og sauce bearnaise.
  3. Trøffelfarceret unghanebryst med langtidsbagte grøntsager. Serveret med sprød iset salat, friteret risotto og mild Dijon sennep.
  4. Rødvinsglaseret andebryst med sprødt skind og friteret salt kapers. Serveret med sauterede grøntsager, indkogt sky, kartofler i lag samt marineret bønnesalat.
  5. Rosa stegt kalvetyksteg og langtidsstegt kalveskanker. Serveret med søde tomater, bagt kål og løg gastrik samt stegte kartofler med timian og havsalt.

Dessert

Alle desserter anrettes og serveres på tallerken

– vælg én af nedenstående forslag

  1. Bagt marengs toppet med syrlig vaniljecreme og friske bær samt sorbet af bær. Dertil hvid chokoladeganache.
  2. Nøddetuille med chokoladeganache, mangomousse og passionsfrugt.
  3. Liselunds bløde chokoladebrownie serveret med Bailey is og kaffesirup samt syltede brombær.
  4. Jordbærsuppe med vaniljeis og marinerede jordbær. Serveret med syrlig citronkage
  5. Tre slags chokoladetrøffel serveret med sprøde nødder, havtornsorbet og rommarineret ananas.

Se flere billeder fra vores Køkken

Download Forslag til Bryllupsmenu 2017 som PDF

Priser

Priserne inkluderer leje af spisestue samt opdækning, duge og lys
Priserne er baseret på minimum 30 deltagere
Arrangementer er beregnet på 8 timers varighed

Nedenstående priser er vejledende i 2017. Der laves individuelle aftaler efter de enkelte selskabers ønsker.

Bryllupsmenu

Tre-retters bryllupsmenu
Fra kr. 585,- pr. kuvert

Tilvalgsret,  fx serveret mellem forret og hovedret eller mellem hovedret og dessert
kr. 65,- pr. kuvert
Vælg en af nedenstående:

  1. Melonsuppe med mynteblade
  2. Champagnesorbet
  3. Pestokugle med krydderurtedip
  4. Sprød grøntsagschips med limedip
  5. Ravost med sød chilliost

 

Bryllupskage

Bryllupskage
Fra kr. 80,- pr. kuvert

Vin, kaffe, natmad m.m.

se under Priser for fester

Ovenstående priser er vejledende i 2017. Der laves individuelle aftaler efter de enkelte selskabers ønsker.

Kontakt os

Vi inviterer gerne til et uformelt møde enten på stedet eller over telefon, så vi kan høre nærmere om netop jeres ønsker og forventninger.
Ud fra disse laver vi et tilbud, der er tilpasset netop jeres arrangement.


 

Felter med * påkrævet

 

Ring på 58 52 31 20

vores sekretær er klar til at hjælpe dig

- eller udfyld formularen.