Portionsanrettet forret til fest i Liselunds selskabslokaler

Forslag til forårsmenuer (marts, april og maj)

Forårsforretter

  1. Aspargessalat med skagenskinke fra Slagter Munch, serveret med creme fraiche pisket med hjemmelavet ramsløgolie.
  2. Citrusbagt laks med iset forårssalat, serveret med grillet brød og hjemmelavet rørt ramsløgssmør.
  3. Cremet skaldyrssuppe med rogn af sæsonens fisk, friske urter og hjemmebagt brød.

Forårshovedretter

  1. Stegt kyllingebryst med hjemmelavet ramsløgolie serveret med sauteret forårsgrønt og grillede skalotteløg, der er vendt med babyspinat. Dertil små stegte kartofler og mild skysauce med strejf af sennep.
  2. Rosa stegt kalvecuvette serveret med grillet grønt og en salat lavet på spidskål. Dertil serveres en hjemmelavet bearnaisesauce og stegte kartofler.
  3. Lagtidsstegt spoleben serveret i en skysauce, dertil en kartoffelpuré, ristet grønt og en salat lavet på syltede løg.

                                                            Forårsdesserter

  1. Hjemmelavet rabarberkompot med rabarber fra egen have, serveret med hvid chokoladecreme, sprøde nødder og hjemmelavet vaniljeis.
  2. Cremebrûlée med marinerede bær anrettet på en puré af bær.
  3. Hjemmelavet rabarbersuppe med rabarber fra egen avl, serveret med chokoladebrownie og is efter eget valg.

Forslag til sommermenuer (juni, juli og august)

Sommerforretter

  1. Kold ærtecreme med bagt torsk, salat på ærteskud og hjemmebagt brød
  2. Kold tomat-ferskensuppe med rejer, en iset salat serveret med sprødt hjemmebagt kartoffel-hvidløgsbrød.
  3. Hjemmerøget laks serveret på gulerodspuré, hertil sommerurter fra egen have og hjemmebagt brød.

Sommerhovedretter

  1. Spoleben vendt i en krydret sauce, anrettet med sauteret sommergrønt og små nye kartofler, dertil salat med mormordressing.
  2. Grillet USA cuvette med stegte grøntsager, bagekartoffel med pisket krydderurtesmør og en rødvinssauce, hertil serveres en spinatsalat med tomat og melon.
  3. Langtidsstegt kalvefilet, vendt med citron, persille og hvidløg serveret med små nye stegte kartofler og skysauce, timianstegte gulerødder og en salat på sommerens grønt.

Sommerdesserter

  1. Symfoni af danske bær lagt på en hjemmebagt marengs serveret med vaniljeskum og hindbærsorbet.
  2. Hjemmebagt chokoladekage med vodka-/appelsinmarinerede jordbær fra lokale avlere – hertil en hjemmelavet vaniljeis.
  3. Mild lakridspanacotta med hindbærcompot, sprøde lakridsmandler og hvid chokoladecrumble.

 

Forslag til efterårsmenuer (september, oktober og november)

Efterårsforretter

  1. Cremet krydret græskarsuppe med sprødbagt serranoskinke, krydderurter fra egen have og ristede græskarkerner – hertil grillet brød.
  2. Hjemmerøget laks på sellericreme serveret med sprøde chips af sød kartoffel, brøndkarsesalat og hjemmebagt brød.
  3. Røget andebryst på æblechutney lavet fra egen avl, dertil salat på krydderurter og hjemmebagt brød.

Efterårshovedretter

  1. Amerikansk oksebryst serveret med stegte rodfrugter, ristede kartofler og en indkogt sky med svampe. Hertil serveres en græskarsalat med mild chili.
  2. Rosa stegt andebryst serveret med spinatsalat vendt med confiteret and, hindbær og nødder, hertil serveres kartofler bagt i lag med løg og en skysauce.
  3. Grillet kyllingebryst med rød pesto og grillet grønt lagt på hvidløgsbagte svampe, dertil ristede kartofler.

Efterårsdesserter

  1. Æblekompot med æbler fra egen have serveret med en crumble på kerner og nødder, flankeret af syrlig æblesalat og hjemmelavet vanilje- eller chokoladeis.
  2. Hvid chokolademousse med bagte blommer, chokoladecrunch og karamelliseret popcorn.
  3. Hjemmesyltede brombær med vaniljepanacotta og søde mandler, dertil krumme af chokoladebrownie.

 Forslag til vintermenuer (december, januar og februar)

Vinterforretter

  1. Kold jordskokkecreme med bagt fisk af sæson, salat på spire og sprøde rodfrugtchips – hertil hjemmebagt brød.
  2. Røget tyndsteg med marinerede vinterurter vendt med grønkål – hertil hjemmebagt brød.
  3. Hjemmerøget laks med friskost rørt med honning og sennep – hertil salturt med æbler og sprødt brød.

 

Vinterhovedretter

  1. Braiseret svinekæber i kraftig sauce, serveret med grillet svinemørbrad og bagte tomater, dertil syltede løg og kartoffelmos med hjemmelavet persilleolie.
  2. Oksecuvette med stegte vinterurter – hertil rødvinssauce, ristede kartofler og en kålsalat med æbler og nødder.
  3. Braiseret kalvetyksteg med timianstegte gulerødder, ristede kartofler og en skysauce hertil en salat på bagte grøntsager.

Vinterdesserter

  1. Kokospanacotte med puré af passionsfrugt – hertil hjemmelavet bountybar og ananassalat.
  2. Hjemmelavet vaniljeis med kraftig hyldebærsaft – hertil chokoladetærte
  3. Sprød bund med citroncreme – hertil hindbærkompot og hjemmelavet marengs

 

 

Forslag til buffet

  • 2 salater af årstidens grønt
  • 2 slags kartofler
  • Varme ristede grøntsager
  • 3 slags kød. Ved valg af kalve- eller oksemørbrad vil der være et tillæg på 35 kr. pr. kuvert.
  • Hjemmebagt brød
  • Sauce, smør og pesto.

Vi hjælper med at sammensætte en dejlig buffet til hovedret, som passer til dit/Jeres arrangement.
Vi kan også tilbyde en hovedret på tallerken.

Download Forslag til menuer 2018 som PDF

Download Forslag til konfirmationsmenu 2018 som PDF

Download Forslag til bryllupsmenu 2018 som PDF

Download Forslag til brunch 2018 som PDF

Kontakt os

Vi hører gerne nærmere om jeres ønsker og forventninger. Ud fra disse laver vi et tilbud, der er tilpasset netop jeres arrangement.