Portionsanrettet forret til fest i Liselunds selskabslokaler

Forslag til forårsmenuer (marts, april og maj)

Forårsforretter

  1. Røget torsk med sennepscreme. Syltede beder med sprøde rodfrugtchips og hjemmebagt brød.
  2. Jordskokkesuppe med bagt laks og persilleolie, dertil kernebrød med røget creme.
  3. Kartofler med syrnet creme, derpå rogn af fisk og krydderurter. Serveret med hjemmebagt brød.
  4. Kalvecarpaccio med pernodsyltede gulerødder, fennikelsalat og estragonolie. Serveret med hjemmebagt brød.

Forårsdesserter

  1. Symfoni af rabarber. Rabarber på 3 forskellige måder.
  2. Kokos panna cotta med mangopuré, dertil hjemmelavet kokosbar med lys chokolade.
  3. Rabarbertærte serveret med hjemmelavet is og rabarbershot.
  4. Chokoladebrownies med hvid chokoladeis. Serveret med bærkompot.

 

Forslag til sommermenuer (juni, juli og august)

Sommerforretter

  1. Blomkålspanacotta med rejer, dertil iset sommergrønt og krydderurteolie. Serveret med ristet rugbrød.
  2. Ærtepuré med bagt laks, krydderurtesalat og balsamico glace. Serveret med hjemmebagt brød.
  3. Tomat/fersken suppe med chilimarinerede rejer, pisket cremefraiche og urter. Serveret med hjemmebagt brød.
  4. Skagenskinke med iset sommergrønt og røget creme. Serveret med sprødt brød.
  5. Rosastegt kalvekød på en bund af babysalater med tun/kaperssauce. Serveret med sprødt krydderbrød.
  6. Bagt torsk med ærtecreme og mandelsmør. Serveret med hjemmebagt brød.
  7. Kartofler med syrnet creme, dertil rogn af fisk, krydderurter, salat og hjemmebagt brød.

Sommerhovedretter

  1. Langtidsstegt kalvekød med sommergrønt, nye kartofler og indkogt sky.
  2. Spoleben af gris med ristet spidskål og sommerløg samt rabarbersalat og nye kartofler.
  3. Kylling stegt med persille, dertil rabarberkompot, agurkesalat, nye kartofler og skysauce.
  4. Amerikansk oksebryst med stegte kartofler, sennepssauce og kernesalat.

Sommerdesserter

  1. Marengs med vaniliecreme, sommerbær og karameliseret hvid chokolade.
  2. Chokoladebrownies med syltede sommerbær, dertil valgfri is.
  3. Mangosuppe med hindbærsorbet og passionsfrugt.
  4. Lakridspanacotta med hindbærpuré og hvid chokoladekage.
  5. Rødgrød med hvid chokoladecreme. Serveret med chokolade/nøddekage og friske jordbær.
  6. Crème Brûlée med hindbæris og hindbærkompot.
  7. Variation med jordbær. Jordbær serveret på 3 måder.
  8. Vanilje panna cotta med lakrids, hvid chokoladecrunch og hindbærpuré.

 

Forslag til efterårsmenuer (september, oktober og november)

Efterårsforretter

  1. Græskarsuppe med sprød skinke og ristede kerner, dertil græskar kernebrød og chiliolie.
  2. Røget dyrekølle på æble/sellerisalat, dertil sødt nøddebrød og sprød salat.
  3. Svampesymfoni. Svampe på 3 forskellige måder. Serveret med hjemmebagt brød.
  4. Skindstegt fisk med gulerodspuré og sprøde chips. Serveret med friske krydderurter og hjemmebagt brød.

Efterårsdesserter

  1. Porcheret blommer med anis, dertil romcreme og hvid chokolademousse.
  2. Syltede brombær med chokoladebrownies bagt med nødder, dertil friske brombær vendt med mynte.
  3. Æblemoussekage med lys chokoladecreme, dertil æblekompot.
  4. Vaniljekogt æble med nødedcrumble og chokoladecreme. Serveret med marinerede æbler og chokoladeis.

 

Forslag til vintermenuer (december, januar og februar)

Vinterforretter

  1. Kold røget andebryst med rødbede/mandelpesto, dertil iset rodfrugter vendt med persille. Serveret med hjemmebagt brød.
  2. Bagt torsk med tørret skinke, friterede kapers og syltede æbler og løg.
  3. Skindstegt helleflynder med gulerodspuré og marinerede rodfrugter og persilleolie.
  4. Grillet hjemmegravad laks. Serveret med røget sellericreme, iset fennikel og kørvelolie.

Vinterdesserter

  1. Vanilje panna cotta med kaffesirup, mokkaskum og mandelcreme.
  2. Sprød bund med bagt citroncreme, dertil mynteis med hvid chokolade og karamelliserede chilinødder.
  3. Pandekage lagt i lag med jordbærmousse. Serveret med vaniljeis.
  4. Crème Brûlée med bagte blommer og sprød mandelkage.

 

Forslag til buffet

  • 2 salater af årstidens grønt
  • 2 slags kartofler
  • Varme ristede grøntsager
  • 3 slags kød. Ved valg af kalve- eller oksemørbrad vil der være et tillæg på 35 kr. pr. kuvert.
  • Hjemmebagt brød
  • Sauce, smør og pesto.

Vi hjælper med at sammensætte en dejlig buffet til hovedret, som passer til dit/Jeres arrangement.
Vi kan også tilbyde en hovedret på tallerken.

Download Menuforslag 2017 som PDF

Se forslag til Konfirmationsmenu

Se forslag til Bryllupsmenu

Kontakt os

Vi hører gerne nærmere om jeres ønsker og forventninger. Ud fra disse laver vi et tilbud, der er tilpasset netop jeres arrangement.


 

Felter med * påkrævet

 

Ring på 58 52 31 20

vores sekretær er klar til at hjælpe dig

- eller udfyld formularen.