Bordopdækning i selskabslokaler på Liselund

De gode minder

På Liselund holder vi ikke bare fester, vi hjælper jer med at få gode minder med hjem.

Det er jeres fest, og vi gør, hvad vi kan, for at I får den dag, I drømmer om, uanset om det er fødselsdagen, barnedåben, brylluppet eller konfirmationen I skal fejre – en reception eller et familietræf, der skal afholdes.

De smukke bygninger og den unikke indretning lader kulturhistorien danne rammen om jeres fest, og den skønne park er perfekt til en smuk velkomst eller en afslappende spadseretur som et naturligt afbræk i festlighederne.

Se Selskabslokaler galleri

Tag en virtuel rundtur på Kig indenfor på Liselund

Bryllup

Hold et eventyrligt bryllup i vores stemningsfulde historiske rammer. Vi har mulighed for vielse i kirkesalen eller i parken. Vores køkken sørger for en udsøgt bryllupsmiddag.
Se Bryllup

Konfirmation

Få en uforglemmelig dag på tværs af generationer på Liselund. Vores køkken tilbyder en menu, som passer til gæster i alle aldre.
Se Konfirmation

Jubilæum

Hvad enten det er 10, 25 eller 50 år, der skal markeres, tilbyder Liselunds selskablokaler de perfekte rammer til et jubilæum.

Se Jubilæum

Fødselsdage

Når du holder din fødselsdag på Liselund kan du roligt læne dig tilbage og nyde dagen, vi sørger for det praktiske.

Se Fødselsdage

Anretning af mad til selskabslokaler på LiselundNår maden er noget særligt

Køkkenholdet på Liselund har en passion for spændende og velsmagende mad, fremstillet af gode, ofte lokale, friske råvarer – flere fra egen have. Vi tilpasser menuerne til de enkelte festers madstil. Alt bliver lavet fra bunden, og vores brød og kager er hjemmebagt. Vi bruger økologiske råvarer, når det er muligt og giver mening. F.eks. er alle mælkeprodukter, juice, mel, nødder økologiske.

Se Køkken, råvarer, menuer

Forslagene er ment som inspiration. Har I andre ønsker, er I velkomne til at kontakte køkkenet.

Se Menuforslag

Serveringspersonale til et selskab på LiselundSelskabslokaler hvor vi klarer det praktiske

Når I holder jeres fest på Liselund, behøver I ikke bekymre jer om det praktiske. Vi klarer det hele, og vi sørger for at planlægge dagen sammen med jer – helt ned i detaljerne.

Kontakt os

Vi inviterer gerne til et uformelt møde enten på stedet eller over telefon, så vi kan tale nærmere om netop jeres ønsker og forventninger.
Ud fra disse laver vi et tilbud, der er tilpasset netop jeres arrangement.

OBS. Vi skal respektere Fødevarestyrelsens regler. Derfor er det på Liselund ikke muligt selv at bruge køkkenet, eller medbringe mad udefra.

Du kan også kontakte os via nedenstående formular.