Flag og Liselund i baggrundenHold din fødselsdag på Liselund. Uanset om du ønsker et afslappet arrangement med buffet eller middag med det hele, så sørger Liselund for at det bliver en mindeværdig dag, hvor du ikke skal tænke på det praktiske.

De smukke bygninger og den unikke indretning lader kulturhistorien danne rammen om din fødselsdag, og den skønne park er perfekt til en smuk velkomst eller en afslappende spadseretur som et naturligt afbræk i festlighederne.

Se Parken

Selskabslokaler hvor vi klarer det praktiske

Når I holder jeres fest på Liselund, behøver I ikke bekymre jer om det praktiske. Vi klarer det hele, og vi sørger for at planlægge dagen sammen med jer – helt ned i detaljerne.

Når maden er noget særligt

Køkkenholdet på Liselund har en passion for spændende og velsmagende mad, fremstillet af gode, ofte lokale, friske råvarer – flere fra egen have. Vi tilpasser menuerne til de enkelte festers madstil. Alt bliver lavet fra bunden, og vores brød og kager er hjemmebagt. Vi bruger økologiske råvarer, når det er muligt og giver mening. F.eks. er alle mælkeprodukter, juice, mel, nødder økologiske.

Se Køkken, råvarer, menuer

Se Menuforslag

Anretning af mad på stentallerken

Overnatning

Det er muligt at overnatte på Liselund i forbindelse med en fest. Vi har i alt 47 værelser, hvoraf de 33 har eget bad og toilet.
14 værelser har egen vaskekumme og adgang til bad og toilet på gangen. Vi har således plads til 85 overnattende gæster.

For priser se Overnatning på Liselund

Se billeder af værelser på Liselund

Priser

For mere information om priser på mad, drikkevarer og overnatning:

Se Priser for Fester

Kontakt os

Vi inviterer gerne til et uformelt møde enten på stedet eller over telefon, så vi kan høre nærmere om netop jeres ønsker og forventninger.
Ud fra disse laver vi et tilbud, der er tilpasset netop jeres arrangement.