Cookies og Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dataansvarlig:

Forstander Mogens Hemmingsen
Tlf. 28 19 83 45

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at henvende dig.

Formål med dataindsamlingen:

Vi indsamler personoplysninger alene for at sikre en optimal drift af Liselunds driftsopgaver. Vores persondatapolitik er en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi anvender dem.

Kategorier af persondata, som vi opbevarer:

Personoplysninger indsamles, når der sker henvendelse til Liselund fra virksomheder, foreninger eller enkeltpersoner.

Hvordan vi bruger persondata:

Ved egne kurser printer vi en deltagerliste med navn og hjemby, som bliver udleveret ved kursets begyndelse, så deltagerne kan se, hvem der er tilstede. En kursist kan undlade at stå på den udleverede deltagerliste ved at henvende dig til den dataansvarlige senest 8 dage før kurset begynder.

Ved deltagelse i Liselunds egne kurser eller arrangementer vil der undertiden blive taget  billeder og videoer til brug på de sociale medier, i nyhedsbreve og på vores hjemmeside.
Billedmateriale opbevares og arkiveres af hensyn til Liselunds historie. Ved brug at portrætbilleder til reklame eller markedsføring indhentes samtykke.

I forbindelse med kursus på Liselund beder vi ofte om at få opholdet evalueret. Oplysningerne, der gemmes via databehandler eller internt vil udelukkende blive brugt for at optimere vores kurser.

Vi behandler personoplysninger, som udleveres i forbindelse med booking af konferencelokaler og/eller værelser. Oplysningerne opbevares til fakturering, drift og planlægning.

Videregivelse af personoplysninger:

Liselund videregiver som udgangspunkt ingen personoplysninger til tredjepart, men såfremt det bliver nødvendigt, indhenter vi selvfølgelig samtykke.

Vi samarbejder med en række underleverandører, også kaldet databehandlere, der efter vores instrukser og i overensstemmelse med vores persondatapolitik udfører en række datatekniske opgaver baseret på en skriftlig databehandleraftale.

Sletning af persondata:

Vi tilstræber at slette eller anonymisere personoplysninger, så snart de ikke længere har relevans for Liselunds formål med persondata. Dog opbevarer vi altid personoplysninger, der behandles i forbindelse med betaling i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Adgang til oplysninger og rettigheder:

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du altid ret til, at:

Samtlige ovenstående rettigheder håndteres ved henvendelse til Liselunds dataansvarlige.

Er du ikke tilfreds med vores håndtering af dine data eller dine anmodninger, har du til hver en tid ret til at klage til Datatilsynet.

Sikkerhed:

Vi gør, hvad vi kan, for at beskytte dine persondata mod at blive slettet, ændret, offentliggjort og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har indtil videre implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger:

Ændring af datapolitikken:

Vi gennemgår en gang årligt, hvordan vi lever op til vores persondatapolitik. Vores persondatapolitik  ændres undertiden, og eventuelle ændringer angives på denne side.

Opdateret den 17. september 2019

Cookies

Cookies er små tekstfiler som lagres i din browser. Vi bruger dem til at forbedre din brugeroplevelse og føre statistik over, hvordan de besøgende benytter hjemmesiden. På denne hjemmeside benyttes 3. parts cookies fra Google og Facebook.

Cookies fra Google

Vi benytter Google Analytics til at indsamle data om, hvordan de besøgende benytter vores hjemmeside. Der indsamles ikke personlige oplysninger om dig, men generelle data som antallet af besøg på forskellige sider, varigheden af besøg m.m.

På forsiden er der et indlejret Google Map. Er du logget ind på din Google konto, eller har du tidligere besøgt Google, vil Google modtage oplysninger om dit besøg hos os. Du kan læse mere om formålet med Googles brug af cookies her.

Cookies fra Facebook

På denne hjemmeside benyttes Facebook Page Plugin, som gør det muligt at “Synes godt om” og dele på Facebook direkte fra hjemmesiden, samt se hvem der ellers “Synes godt om”. Hvis du har en cookie fra Facebook gemt i din browser, fordi du tidligere har besøgt Facebook eller har en Facebook konto, vil Facebook modtage oplysninger om dit besøg her hos os.

Du kan læse mere om formålet med Facebooks brug af cookies via sociale plugins her.

Slette cookies

Du kan slette de cookies, der er blevet gemt i din browser på vores hjemmeside og på andre hjemmesider. Find vejledning på minecookies.org.